2441 0 74676 | 6945465550

Με την κυκλοφορία των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και των τάμπλετς, αλλάζει ο τρόπος πλέον που μπορούμε να ελέγξουμε το σπίτι μας, τον χώρο εργασίας μας, την αποθήκη μας και ότι άλλο θέλουμε.

Απλά καθημερινά πράγματα όπως να ανοίξουμε τα φώτα, να ποτίσουμε τον κήπο μας, να ενεργοποιήσουμε τον θερμοσίφωνα ή την θέρμανση είναι μόνο λίγα από τα οποία έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε από όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε.

Οι εταιρίες στον χώρο της θέρμανσης αξιοποιώντας αυτήν την τεχνολογία, διευκολύνουν τον χρήστη επιτρέποντάς του να χειριστεί και να ελέγξει εξ´αποστάσεως την θερμοκρασία του χώρου που θέλει, την θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης, την ώρα και την ημέρα έναυσης και παύσης ή ακόμη και την κατάσταση λειτουργίας του λέβητα που έχει εγκαταστήσει.

Ο πρώτος τρόπος για να συγχρονίσουμε την θέρμανσή μας με μια φορητή συσκευή, είναι να εγκαταστήσουμε τον εξοπλισμό που μας προτείνει ο κατασκευαστής του λέβητα και συνήθως είναι προεραιτικός. Μπορεί να είναι ένας θερμοστάτης χώρου, ένα μόντεμ ή και τα δύο. Έτσι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη διαχείρηση της θέρμανσης. Ο δεύτερος τρόπος είναι να εγκαταστήσουμε έναν από τους θερμοστάτες χώρου που κυκλοφορούν στο εμπόριο ο οποίος θα πρέπει να έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρησης. Αυτοί είναι συμβατοί με όλα τα συστήματα θέρμανσης και λειτουργικά απλά αντικαθιστούν τον συνηθισμένο θερμοστάτη που έχουμε.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει internet στον χώρο που θα γίνει η εγκατάσταση του εξοπλισμού και να κατεβάσουμε την αντίστοιχη εφαρμογή στην φορητή συσκευή μας.

Η απομακρυσμένη διαχείριση έχει εφαρμογή σε όλες τις εγκαταστάσεις ανεξάρτητα από το είδος του καυσίμου που χρησιμοποιούν. Εάν λοιπόν κάνετε χρήση φυσικού αερίου, υγραερίου, πετρελαίου ή ακόμη και στερεών καυσίμων τώρα υπάρχει η λύση ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια, χρήματα και χρόνο.

Share This