2441 0 74676 | 6945465550

Συχνές ερωτήσεις. 

Η συντήρηση επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου χρειάζεται να γίνεται κάθε χρόνο;  Ο γείτονας μου είπε ότι δεν χρειάζεται !

Φέτος δεν λειτούργησε πολύ η θέρμανση, χρειάζεται να κάνω συντήρηση στον λέβητα φυσικού αερίου;

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε καθημερινά στις απορίες πελατών μας και μη. 

Παρακάτω θα αναφέρουμε  απλά και περιληπτικά, κάθε ποτέ χρειάζεται να κάνουμε την συντήρηση του επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου και τι κερδίζουμε. Και μην ξεχνάμε ότι ο λέβητας εκτός από την θέρμανση,  λειτουργεί κάθε μέρα και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Έτσι λοιπόν η προληπτική συντήρηση επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου είναι απαραίτητη και υποχρεωτική κάθε χρόνο για την οικιακή χρήση, ώστε να διασφαλίσουμε τα εξής: 

Ασφάλεια Λειτουργίας Λέβητα

Γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρότυπα του κατασκευαστή ώστε ο λέβητας να λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια.  

Απρόσκοπτη Λειτουργία

Με την συντήρηση του λέβητα φυσικού αερίου ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες των βλαβών διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Εξασφαλίζουμε την μακροβιότητα του λέβητα φυσικού αερίου και της εγκατάστασης. 

Οικονομική Λειτουργία

Ρυθμίζουμε την καύση ώστε να διασφαλίσουμε τον υψηλό βαθμό απόδοσης της λειτουργίας του λέβητα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία καυσίμου. 

Μια προγραμματισμένη ετήσια προληπτική συντήρηση λέβητα συνεπάγεται με μείωση του κόστους λειτουργίας λόγου της ορθολογικής λειτουργίας και χαμηλής συχνότητας βλαβών. 

Διαβάστε ακόμη:

Share This