2441 0 74676 | 6945465550

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΟΔΗΜΑΤΑΣ

Τεχνικό γραφείο

Παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία των μηχανημάτων σε συνδυασμό με την εμπειρεία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Σωκράτης Ποδηματάς

Σωκράτης Ποδηματάς

Τεχνικός Καυστήρων

Ο Σωκράτης Ποδηματάς είναι αδειούχος εγκαταστάτης – συντηρητής καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων. Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Λάρισας και πιστοποιημένος τεχνικός.

Το 2006 δημιούργησε κινητό συνεργείο, διατηρώντας γραφείο στο κέντρο της Καρδίτσας, παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα της θέρμανσης και εξυπηρετώντας όλο τον νομό.

Από τότε έως και σήμερα έχοντας προσωπική επαγγελματική επαφή με τον πελάτη, κάνοντας χρήση του πιο σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχει κτίσει μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Η εταιρεία spodimatas.gr εδρεύει στην Καρδιτσα από το 2006 και δραστηριοποιείται στην συντήρηση και επισκευή των συστημάτων θέρμανσης.

Λειτουργεί με άδεια εγκαταστάτη εγκαταστάσεων καύσης υγρών και αερίων καυσίμων με αριθμό αδείας 1 απεριόριστης ισχύως σε KW.

Αναλαμβάνει υπεύθυνα και μπορεί να υπογράφει για την συντήρηση μιας εγκατάστασης θέρμανσης σε οικιακό, βιοτεχνικό και βιομηχανικό τομέα.

Είναι οργανωμένη με πλήρες μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνει συνεχώς και με μια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών των εταιριών που συνεργάζεται.

Share This