2441 0 74676 | 6945465550

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - GDPR

Προστασία προσωπικών δεδομένων και προστασία δεδομένων - Cookies

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Παρέχουμε αυτή την Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι κάνουμε με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε/αποκτούμε από εσάς. Παρέχοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και για την χρήση των Cookies και συμφωνείτε ότι συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφονται στην παρούσα. Αν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Ενημέρωσης, παρακαλούμε μην μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, είναι απαραίτητη η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης των χρηστών. Επίσης, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, η ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα δεδομένα σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιο λόγο;

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η διαφήμιση και η άμεση εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας. Για να την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού ωστόσο, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε μόνο όσα δεδομένα είναι αναγκαία, συναφή και κατάλληλα για τον σκοπό της επεξεργασίας. H επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης διενεργείται χάριν εξυπηρέτησης εννόμου συμφέροντος μας.

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε πληροφορία για τον εαυτό σας. Οι διακομιστές μας συλλέγουν τις διευθύνσεις IP προέλευσης, για λόγους τεχνολογίας πληροφοριών (IT), διευκολύνοντας σας να συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας και παρέχοντας σας τις υπηρεσίες μας, όχι τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των επισκεπτών. Επιπλέον, υπάρχουν τμήματα αυτής της ιστοσελίδας όπου πρέπει να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για συγκεκριμένο σκοπό, όπως για να σας παράσχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες που ζητάτε και όπου σας ζητείται να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας. Το κάνουμε αυτό μέσω της χρήσης ηλεκτρονικών εντύπων/φορμών και κάθε φορά που μας στέλνετε μέσω email τα στοιχεία σας. Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να μας παράσχετε συμπληρωματικές πληροφορίες που ζητούμε, οι οποίες δεν είναι απαραίτητες ή εύλογες για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε.  Περαιτέρω σε περίπτωση συλλογής Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν είτε μέσω της συμπλήρωσης της Φόρμας Επικοινωνίας είτε λόγω συμμετοχής σας σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως κληρώσεις ή άλλες προσφορές), θα ζητείται κατά περίπτωση η ρητή ελεύθερη, ρητή, ειδική, σαφή και εν πλήρη επιγνώσει συγκατάθεσή σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία της δικής σας δήλωσης συγκατάθεσης (ημερομηνία, ώρα κτλ). Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Εφόσον επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε είτε να στείλετε μήνυμα μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας είτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση: info@spodimatas.gr

Κατά τη πλοήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων υπηρεσιών/ παροχών μας (π.χ. εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία (newsletter), συμβουλές/υποδείξεις ή επεξεργασία παραγγελιών) ή να συμμετέχετε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα (όπως κληρώσεις ή άλλες προσφορές).

Κατά τη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται χωρίς εσείς να τις παρέχετε ενεργά, και αυτό συμβαίνει με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, Internet tags, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης.

Διαβάστε παρακάτω Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε ποιά cookies χρησιμοποιούνται με λεπτομερείς πληροφορίες. Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Πολιτική σχετικά με τα cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από τους εταίρους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, των διαφημίσεων και των αναλυτικών στοιχείων που μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παράσχει ή που έχουν συλλέξει από τη χρήση των υπηρεσιών τους. Συμφωνείτε με τα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies βοηθούν να καταστεί κάποιος ένας δικτυακός τόπος χρησιμοποιήσιμος επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως πλοήγηση σελίδας και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του ιστότοπου. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.

  • Όνομα: CookieConsent – Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Stores the user’s cookie consent state for the current domain – Λήξη: 1 year – Τύπος: HTTP
  • Όνομα: cookies.js – Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Determines whether the visitor has accepted the cookie consent box. This ensures that the cookie consent box will not be presented again upon re-entry. – Λήξη: Session – Τύπος: HTTP
  • Όνομα: crisp-client%2Fsession%2F#GUID# – Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Used for chat functionality from Crisp IM SARL – Λήξη: 6 months – Τύπος: HTTP

Cookies Προτιμήσεων

Τα cookie προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η γλώσσα που προτιμάτε ή η περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

  • Όνομα: crisp-client/domain-detect/# – Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Used for chat functionality from Crisp IM SARL – Λήξη: Session – Τύπος: HTTP

Στατιστικά cookies

Τα στατιστικά cookies βοηθούν τους κατόχους ιστότοπων να κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

  • Όνομα: collect google-analytics.com – Πάροχος: Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. – Λήξη: Session – Τύπος: Pixel
  • Όνομα: _ga – Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Λήξη: 2 years – Τύπος: HTTP
  • Όνομα: _gat spodimatas.gr – Πάροχος: Used by Google Analytics to throttle request rate – Λήξη: 1 day – Τύπος: HTTP
  • Όνομα: _gid spodimatas.gr Πάροχος: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. – Λήξη: 1 day – Τύπος: HTTP

Marketing cookies

Τα marketing cookies χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό επισκεπτών σε ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίζονται σχετικές και συναρπαστικές διαφημίσεις για τον συγκεκριμένο χρήστη και συνεπώς πιο πολύτιμες για τους εκδότες και τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.

  • Όνομα: _hjIncludedInSample –  Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: Determines if the user’s navigation should be registered in a certain statistical place holder. – Λήξη: Session – Τύπος: HTTP
  • Όνομα: _hjRecordingEnabled Πάροχος: spodimatas.gr – Σκοπός: This cookie is used to identify the visitor and optimize ad-relevance by collecting visitor data from multiple websites – this exchange of visitor data is normally provided by a third-party data-center or ad-exchange. – Λήξη:  Session – Τύπος: HTML

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ιστότοπους για να καταστήσουν την εμπειρία ενός χρήστη πιο αποτελεσματική.

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύουμε cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους cookies. Ορισμένα cookies τοποθετούνται από υπηρεσίες τρίτων που εμφανίζονται στις σελίδες μας.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συναίνεσή σας από τη Διακήρυξη Cookie στον ιστότοπό μας και να τα διαγράψετε από τον browser σας.

Διαγραφή cookies από τον browser σας

Διαγραφή Cookies από το Google Chrome

  1. Ανοίξτε το Google Chrome.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού (κουμπί με τις τρεις οριζόντιες γραμμές) από την πάνω δεξιά γωνία του interface.
  3. από την εμφανιζόμενη λίστα, κάντε κλικ στην επιλογή ρυθμίσεις.
  4. από τη σελίδα ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στον σύνδεσμο ρυθμίσεις για προχωρημένους εμφάνιση από το κατώτατο σημείο.
  5. η εμφανιζόμενη προηγμένες επιλογές, κάτω από την ενότητα » απόρρητο «, κάντε κλικ στο κουμπί εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .
  6. από την εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης πλαίσιο που εμφανίζεται, βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου Cookies και άλλα site και δεδομένα προσθήκης .
  7. προαιρετικά, ελέγξτε τα άλλα πλαίσια ελέγχου όπως απαιτείται.
  8. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης από το κατώτατο σημείο για να διαγράψετε τα cookies.

Διαγραφή Cookies από Mozilla Firefox

  1. Ανοίξτε το Mozilla Firefox.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού (κουμπί με τις τρεις οριζόντιες γραμμές) από την πάνω δεξιά γωνία του interface.
  3. από το εμφανιζόμενο μενού, κάντε κλικ στο επιλογές.
  4. στο πλαίσιο » Επιλογές «, κάντε κλικ για να επιλέξετε την επιλογή απορρήτου από την κορυφή.
  5. η εμφανιζόμενη διεπαφή, κάτω από την ενότητα » ιστορικό «, κάντε κλικ το σύνδεσμο μπισκότα καταργήσετε μεμονωμένα .
  6. Cookies πλαίσιο που ανοίγει, κάντε κλικ στο κουμπί Απομάκρυνση όλων των Cookies από το κατώτατο σημείο.
  7. Κλείστε όλα τα ανοιγμένα τα κουτιά και τα windows όταν γίνεται.

Διαγραφή Cookies από το Safari

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης web Safari.
  2. μόλις το άνοιξε, κάντε κλικ στο μενού Safari από την κορυφή.
  3. από την εμφανιζόμενη λίστα, επιλέξτε προτιμήσεις.
  4. Πηγαίνετε στην επιλογή της ιδιωτικής ζωής .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αφαιρέστε όλα τα δεδομένα ιστοσελίδα .
  6. πλαίσιο εμφανιζόμενη επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στην εντολή Κατάργηση τώρα να διαγράψετε τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησης.

Σε κάθε περίπτωση ελέγξτε τις οδηγίες του browser σας γιατί οι παραπάνω ρυθμίσεις μπορεί να αλλάξουν. Χρησιμοποιώντας την Ιδιωτική Περιήγηση μπορείτε να περιηγείστε στο Διαδίκτυο χωρίς να αποθηκεύεται καμία πληροφορία σχετικά με τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί.

Με ποιο τρόπο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου

  • Να ανταποκριθούμε στα αιτήματα σας για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες ή/και προϊόντα.
  • Να διευκολύνουμε τη διαδικασία διανομής/παράδοσης υπηρεσιών ή/ και προϊόντων μας.
  • Να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες ή υλικό που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  • Να συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της σελίδας.
  • Να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των εκδηλώσεών και λοιπών προωθητικών ενεργειών μας.
  • Να διατηρούμε (μέσω επικαιροποιήσεων) την λίστα επαφών μας.

Επεξεργασία Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Το τεχνικό γραφείο Σωκράτης Ποδηματάς ως υπεύθυνος επεξεργασίας με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων θα έχει στη διάθεσή της αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται υπό μορφή που επιτρέπουν την ταυτοποίηση σας ως υποκείμενα αυτών μόνο για το διάστημα που απαιτείται και αποκλειστικά για τον σκοπό της επεξεργασίας.. Επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να μας γνωστοποιεί αμέσως οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. Πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι νόμιμοι αποδέκτες αυτών (π.χ. εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι), όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ενδέχεται τα δεδομένα σας να μεταβιβαστούν σε περαιτέρω αποδέκτες, που θα ενεργούν στο όνομα και για λογαριασμό μας στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού (π.χ. διαφημιστικές εταιρίες- εξωτερικοί συνεργάτες). Για τα στοιχεία των αποδεκτών μπορείτε είτε να στείλετε μήνυμα μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας, είτε να υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@spodimatas.gr. Πέραν των ανωτέρω, τα δεδομένα σας δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους-αποδέκτες ή σε τρίτες χώρες για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς, χωρίς τη προηγούμενη ενημέρωση και ρητή συγκατάθεση σας.

Τα δεδομένα σας θα διατηρούνται για μια διετία από την αποθήκευσή τους, εκτός αν επιβάλλεται η διατήρηση τους από την ευρωπαϊκή ή την εγχώρια νομοθεσία.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:

Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.

Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, αν αυτή σχετίζεται με την απευθείας εμπορική προώθηση. Σε περίπτωση άσκησης του παραπάνω δικαιώματος τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε και να ζητήσετε τον περιορισμό ορισμένων πράξεων επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία

Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε είτε να στείλετε μήνυμα μέσω της διαθέσιμης φόρμας επικοινωνίας, είτε να υποβάλλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@spodimatas.gr. Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Ασφάλεια

Το τεχνικό γραφείο Σωκράτης Ποδηματάς εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (φυσικά/ηλεκτρονικά) προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων. Ωστόσο, η φύση του Διαδικτύου είναι τέτοια που είναι αδύνατο να διασφαλιστεί ότι η πρόσβασή σας στον ιστότοπο θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς λάθη ή ότι αυτός ο δικτυακός τόπος, οι διακομιστές ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά.

Πολιτική απορρήτου και Παιδιά

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για χρήση από ενήλικες. Αν είστε ανήλικος κάτω από το ηλικιακό όριο, από το οποίο απαιτείται η γονική συναίνεση στη χώρα σας, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου από κοινού με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε και αποδέχεσθε αυτούς τους όρους. Οι χρήστες χωρίς την παραπάνω συγκατάθεση δεν επιτρέπεται να μας παρέχουν προσωπικά δεδομένα.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες από ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα του, ενώ θα έπρεπε να έχει ληφθεί τέτοια συγκατάθεση, θα διαγράφουμε τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν.

Πρόσβαση στο Λογαριασμό

Όταν εισέρχεστε στις Υπηρεσίες μας, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να πατήσετε Αποσύνδεση από το λογαριασμό σας. Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή ή μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλο χρήστη, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδέετε και να σβήνετε τα Cookies από τη συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα ώστε να προστατεύσετε το λογαριασμό σας και τις Προσωπικές σας Πληροφορίες. Αλλιώς, κάθε άλλος χρήστης της συσκευής θα μπορεί να δει και να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας

Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, η παροχή εκ μέρους του χρήστη προσωπικών δεδομένων του γίνεται οικειοθελώς και αποκλειστικά κατά την ελεύθερη βούληση του χρήστη. Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω παρασχεθέντα προσωπικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ιστότοποι τρίτων

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εδώ. Πριν από οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας πολιτικής, θα σας ενημερώσουμε και θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αναθεωρημένη πολιτική πριν επιλέξετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Επιμέλεια απόδοσης νομοθετικού πλαισίου:
Ευθυμία Απ. Βαϊοπούλου, Δικηγόρος
efivaiopoulou@gmail.com

Share This